CRESCENT DESIGN, Pressure Manager szoftver

CRESCENT DESIGN, Pressure Manager szoftver View Large Image
Pressure Manager Suite

A Pressure Manager© egy Windows® alapú szoftver, melynek segítségével könnyedén elvégezhető a Crescent Design hidraulikus szakító berendezésének (HBLT) a programozása, vezérlése és az adatok kiértékelése. A program nagyon gyors adatbevitelt és programozást tesz lehetővé. Mialatt a program végrehajtja az előre elkészített szkriptet/vizsgálatot a grafikonon nyomon követhetővé válik az aktuális nyomás, maximum nyomás és számos más paraméter. A Pressure Manager© segítségével a mért adatok lementhetőek, melyből grafikont készíthetünk és kielemezhetjük a vizsgálat minden pillanatát.

A szkriptek készítése a szoftverben a nyomás és a térfogat változásain alapul, és rugalmasabb programozást tesz lehetővé, mint a beépített HBLT kezelőfelület.
Három fő típusra oszthatók a parancsok. Az első típus tartalmazza azokat a parancsokat, melyek olyan paraméterek beállításáért felelősek, mint pl. feltöltési sebesség. A második típus a HBLT-nek küldd parancsokat, mint pl. növelje meg a nyomást 1000 PSI-ig. (RUN TO TARGET 1000). A harmadik típusba tartozó parancsok segítségével összefűzhetünk különböző feladatok, vagy készíthetünk ismétlődéseket. Íme egy példa. Az egyik szkripttel beállítottuk a műszert, hogy növelje a nyomást 300 PSI értékig szivárgásvizsgálat céljából. Miután a vizsgálat ezen része megtörtént, a program egy fáradási tesztet végez egy előre beállított üzemi nyomáson. Ennek végeztével, a szkript addig növeli a nyomást, míg a termék garantáltan tönkre nem megy, így vizsgálva a szakításhoz szükséges nyomás mértékét. Ily módon kombimálva a teszteket nagyon sok értékes időt takaríthatunk meg.

A Pressure Manager©  előnyei:

  • kiváló kezelhetőség, gyors programozás
  • a grafikonon megjelenő adatok nagyon jól áttekinthetővé és értelmezhetővé teszik a mérési folyamat minden pillanatatát
  • a szoftver folyamatos adatgyűjtése megkönnyíti a későbbi elemzést. A mentett adatokat számos más programba könnyedén importálhatjuk.
  • a szkriptek készítésének lehetősége rendkívüli rugalmasságot biztosít a tesztelések során. A tesztelési folyamatok teljesen egyénileg alakíthatók a kívánalmaknak megfelelően. Ezen felül a szkriptek lehetővé teszik a szállított közeg térfogatának szabályozását, mely funkció nem elérhető a HBLT kezelőfelületéről.

 

Clear All

Your Recently Viewed Products

Oops! Something went wrong there and we were unable to load the page you requested.

Sign Up