Indium preformok

Indium preformok View Large Image
Flux-Coated

Egy előformázott forraszanyag (preform) térfogatának 100%-a fémet tartalmaz, ellentétben a nyomtatásban használat forrasztópasztákkal, ahol a forraszanyag 45-50 tf%-át a folyasztószer teszi ki. A preformok mennyisége és összetétele nagy pontossággal megismételhető, aminek köszönhetően elkerülhetők a forrasztott kapcsolat hiányosságai, a javítás szükségessége (és a járulékos költségei) és növelhető a gyártás teljesítménye (yield), valamint a termék megbízhatósága. A „Preforms-in-Paste” technológia a „Pin-in-Paste” folyamat egy tovább gondolt változata, mely során a felületszerelt és furatszerelt alkatrészeknél lévő forraszok újraömlesztése egy lépésben, együtt történhet. A nagyobb vastagságú panelek esetén előfordulhat, hogy a nyomtatással felvitt forrasztópaszta mennyisége nem elegendő ahhoz, hogy az alkatrész lába körül lévő hengeres furatot teljes mértékben kitöltse. A furat teljes kitöltéséhez egy tömör, téglatest alakú előformázott forraszanyag kerül elhelyezésre a forrasztópaszta tetején. A preform ugyanazon a hőmérsékleten olvad meg, mint a forrasztópaszta, így növelvén a forrasztóanyag mennyiségét. A preformok szabványos tekercsekben (tape&reel) is szállíthatók, így alkalmazkodva a nagy-kapacitású gyártások igényeihez.

Jellemző tulajdonságok:

• Megnövekedett forraszmennyiség

• Tovább javult esési teszteredmények

• Kevesebb problémák tapasztalhatóak a folyasztószer maradványokkal

• Használatát követően csökkentett mennyiségú rework munkálatok várhatóak

Előnyök:

Az előformázott forraszanyagok előnyei az alábbiak szerint csoportosíthatóak:

• Megnövekedett mennyiségű forraszanyag érhető el a használatával összehasonlítva egy olyan folyamattal amikor nem alkalmaznak Preformokat.

• A folyasztószer maraványokkal kevesebb probléma adódik alkalmazásuk során

• Kiküszöbüli az olyan költség-és időigényes folyamatokat mint például a hullám és a szelektív hullámforrasztás

• Erősebb forrasztott kötések jellemzik használatát amely segíti a hatékonyabb esési tesztek elérését

• Csökkentett javítási és más manuális folyamatok

Csomagolás:

A preformok szabványos tekercsekben (tape&reel) is szállíthatók, így alkalmazkodva a nagy-kapacitású gyártások igényeihez (pick and place gépek).

Clear All

Your Recently Viewed Products

Oops! Something went wrong there and we were unable to load the page you requested.

Sign Up