METCAL HCT2-120 digitális hőlégfúvó berendezés

METCAL HCT2-120 digitális hőlégfúvó berendezés View Large Image
HCT2-120

A HCT2-120 digitális hőlégfúvó a Metcal legújabb ajánlása a hőlégfúvással történő javítási folyamatok támogatására kifejlesztve. A digitális kézi hőlégfúvó ideálisan alkalmazható olyan könnyebb javítási folyamatoknál ahól kis méretű komponensekkel kell dolgozni. Mivel a komponensek miniatűrizálása folytatódik (01005 méretek) a hőlégfúvó hegyét úgy alakították ki hogy ezekhez a méretekhez ergonómikusan alkalmazkodjon kiküszöbölve ezzel bármilyen negatív hatás végbe menetelét a szomszédos alkatrészeken. A nagyobb hőlégfúvó rendszerek gyakran újraömlesztik és eltávolítják a szomszédos komponenseket is a magasabb hőáramlás következtében. A HCT2-120 kis fúvóka méretei és pontos, vezérelhető légáramlása valamint hőmérsékle lehetővé teszi felhasználója számára hogy csak a kívánt komponensen dolgozzon.

Termék jellemzők és előnyök:

  • 120W kerámia fűtőbetét és kétfokozatú légszivattyú amely a megfelelő mennyiségű hőenergiát nyújtja
  • A légáramlás és a hőmérséklet digitális vezérelhetősége. 2 db LED kijelző biztosítja a hőmérséklet és a légáram grafikus és a numerikus kijelzését.
  • Gyors válaszidő és nagy teljesítmény: a mikroprocesszor vezérelt, zárt láncú visszacsatoló rendszer gyors fűtést, pontos és stabil hőmérséklet vezérlést nyújt.
  • Készenléti mód: amikor a hőlégfúvó páka a pákatartóba van helyezve, a hőmérséklet lecsökken meghosszabbítva ezzel a fűtőegység élettartamát.
  • Univerzális tápegység: automatikusan érzékeli a bemeneti feszültséget és ennek megfelelően végzi a beállításokat amely lehetővé teszi a világszerte való alkalmazhatóságát bármilyen adapter vagy teljesítmény változtatás hozzáadása nélkül.
  • Ergonómikus, könnyen kezelhető hőlégfúvó páka: a kialakítás olyan mintha csak egy gumi markolatú tollat fogna.
  • Fúvókák: 6 db fúvóka (1,5 mm - 4.0 mm) található a készletben amelyeket könnyen elhelyezhet a pákatartó fúvókák számára kialakított fúvókatartójában.
  • A fűtőelem és a fúvókák könnyen cserélhetőek: mindkettő kicserélhető másodpercek alatt.

Oops! Something went wrong there and we were unable to load the page you requested.

Sign Up