Metcal MFR-1100 forrasztó-kiforrasztó állomás

Metcal MFR-1100 forrasztó-kiforrasztó állomás View Large Image
MFR-1100

Az MFR-1100 sorozat egy egycsatornás forrasztó és javítóállomás amely a mai nyomtatott áramköri technológiában szereplő igények és a megnövekedett termelékenység szellemében lett kifejlesztve. Ezek az új rendszerek kiváló megoldást jelentenek az SMD forrasztások tekintetében növelve a hatékonyaságot a Metcal termékeknél méltan népszerűvé vált SmartHeat® Technológia alkalmazásával. A technológia pontosan szállítja a forrasztáshoz szükséges hőenergiát miközben védelmet nyújt az érzékeny komponensek számára. A Smart-Heat® Technológia révén Ön biztosítva van egy könnyen vezérelhető, gyors válaszadású fűtési folyamattal.

Az MFR-H2-ST forrasztópáka kiváló teljesítményt nyújt valamint a pákahegyek a mai forrasztási környezetben szereplő igényekre lettek kifejlesztve. Egy másik választási lehetőség a rendszer számára az MFR-H4-TW precíciós csipeszpáka. Ez a páka ideális 0201 méretű ellenállások eltávolítására is. És végezetül az új MFR-H6-SSC páka is kiválasztható amely lehetővé teszi a Metcal SP200 forrasztóállomás felhasználói számára hogy folytassák SSC pákahegyek használatát ezzel az új MFR forrasztóállomással.

Jellemzők és előnyök:

  • SmartHeat® Technológia kivételes teljesítményt nyújt a magas hőmérsékletet igénylő alkalmazásoknál  
  • A magas kimeneti teljesítmény rögzített hömérsékletnél kiváló rendszert képez
  • 4 forrasztópáka is elérhető a megnövekedett termelékenység szellemében biztosítva ezáltal a forrasztást és a javítási munkálatokat egy állomás használatával
  • Mindegyik páka széleskörű pákahegy választékkal bír a maximális rugalmasság érdekében 
  • A forrasztópákák ergonómikusak az operátorok biztonsága és kényelme érdekében
Clear All

Your Recently Viewed Products

Oops! Something went wrong there and we were unable to load the page you requested.

Sign Up