METCAL MFR-2200 forrasztó és javítóállomás

METCAL MFR-2200 forrasztó és javítóállomás View Large Image
MFR-2220

Az MFR-2200 forrasztó és javítóállomás nagy teljesítményt és rugalmas megoldást nyújt a mai forrasztási környezetben előforduló folyamatok valamennyi szereplője számára. Az SMD forrasztások tekintetében növeli a hatékonyaságot a Metcal termékeknél méltan népszerűvé vált SmartHeat® Technológia alkalmazásával. A technológia pontosan szállítja a forrasztáshoz szükséges hőenergiát miközben védelmet nyújt az érzékeny komponensek számára. A Smart-Heat® Technológia révén Ön biztosítva van egy könnyen vezérelhető, gyors válaszadású fűtési folyamattal. Az MFR-2200 egy duális kétcsatornás kimenettel rendelkezik amely lehetővé teszi a felhasználója számára hogy egyidejűleg egy vagy kettő forrasztópákát is használhasson. Az elülső panelen könnyen beállíthatja hogy csak az egyik vagy mindkét csatornát használni kívánja-e. Ami a legfontosabb, hogy az MFR-2200 két elkülönített tápegységet tartalmaz. Ez azt jelenti hogy a teljes teljesítmény elérhetővé válik bármely pákahegy számára amelyik használatban van.

Az MFR-2200 sorozathoz 3 fajta páka érhető el. Az MFR-H1-SC egy széleskörű megoldást ajánl forrasztási és javítási munkálatokhoz. Az MFR-H2-ST forrasztási munkálatokhoz valamint a harmadik választási lehetőség a MFR-H4-TW precíziós csipeszpáka amely ideális 0201 méretű ellenállások eltávolítására.

Termékjellemzők és előnyök:

  • SmartHeat® Technológia kivételes teljesítményt nyújt a magas hőmérsékletet igénylő alkalmazásoknál  
  • A két csatornás kimenettel lehetővé válik egy vagy két operátoros használat egyidejűleg
  • Egy operátor használhat két forrasztópákát is egyidejűleg
  • 3 forrasztópáka is elérhető a megnövekedett termelékenység szellemében biztosítva ezáltal a forrasztást és a javítási munkálatokat egy állomás használatával
  • A forrasztópákák ergonómikusak az operátorok biztonsága és kényelme érdekében
Clear All

Your Recently Viewed Products

Oops! Something went wrong there and we were unable to load the page you requested.

Sign Up