USON Q770, Csomagolás integritás vizsgáló műszer

USON Q770, Csomagolás integritás vizsgáló műszer View Large Image
Q770

A Uson cég Qualipak 770 mérőedényét a QmR szivárgásvizsgáló műszerrel lehet használni. A roncsolásmentes mérési eljárás objektív képet ad a rugalmas, nem porózus szerkezetű csomagolások integritásáról. Vizsgálhatók vele tasakok, zacskók, különböző tálcák és védőgázas csomagolások is.

A mérőedénnyel történő mérésre két metódust kínálunk. Vizsgálhatjuk a csomagolást a vákuum-csökkenés mérésével vagy a vákuum által a csomagolásban lévő túlnyomás okozta külső erőhatás mérésével. Ez utóbbi mérési elv kizárólag rugalmas falú csomagoknál használható. Mindkét vizsgálati módszer megfelel az ASTM F2338-05 mérési szabványnak.

A Qualipak 770 egy nagyon jó választás azoknak, akik szeretnék javítani folyamataikat és fejleszteni a csomagolásokat. A csomagolások tömítése, lezárása és legtömörsége jól mérhető adatok alapján könnyedén kielemezhetők. A műszer segítségével értékes gyártási idő takarítható meg, hisz a mérési eredményeknek köszönhetően optimalizálhatjuk a gyártási folyamatot, mint pl. csomagolások hegesztésének ciklusidejét. A mért adatok elemzéséhez az opcionálisan kérhető SPC-PCIV szoftvercsomagot javasoljuk. 

Oops! Something went wrong there and we were unable to load the page you requested.

Sign Up