INDIUM WF-7742 VOC-Free hullámforrasztó folyasztószer

INDIUM WF-7742 VOC-Free hullámforrasztó folyasztószer View Large Image
WF-7742

Az illékony szerves anyagoktól (VOC) mentes folyasztószerek vizet használnak domináns oldószerként. Azért hogy csökkentsék az illékony szerves anyagok atmoszférába való kerülését, a VOC mentes folyasztószerek nem gyúlékonyak. A VOC mentes/víz bázisú folyasztószerek hátránya hogy több előfűtést igényelnek, hogy víztelenítsék a felületet, hasonlóan az alkohol bázisú folyasztószerekhez. Továbbá, az operátoroknak meg kell bizonyosodniuk arról, hogy az áramköri lap felső oldala száraz-e, máskülönben megbízhatósági problémák merülhetnek fel elektromigráció formájában.

A WF-7742 egy vízbázisú, VOC mentes, halogénmentes, no-clean hullámforrasztó folyasztószer furatszerelt hullamforrasztási, alsó oldali felületszerelési és szelektív forrasztási technológiákhoz kifejlesztve. Kiválóan használható mind az ólmos, mind az ólommentes forrasztásoknál.

A WF-7742 egy víz bázisú, nem gyúlékony elegy amely drámaian csökkenti a VOC kibocsátásokat és kiküszöböli a speciális raktározási igényeket. A széles folyamatablak biztosítja a kitűnő forraszthatóságot bonyolult forrasztási összeszerelési munkálatoknál is és csökkenti a forraszgolyosódás kialakulását.

Termék jellemzők:

  • A piacon egyedülálló eredmények a korróziós teszteken.
  • Kompatibilis az ólmos és ólommentes forrasztóanyagokkal.
  • Kitűnő furatkitöltés jellemzi.
  • Széles folyamatablak.
  • Kitűnő felszíni nedvesítés.

Oops! Something went wrong there and we were unable to load the page you requested.

Sign Up