INDIUM WF-7745 VOC-Free hullámforrasztó folyasztószer

INDIUM WF-7745 VOC-Free hullámforrasztó folyasztószer View Large Image
WF-7745

Az illékony szerves anyagoktól (VOC) mentes folyasztószerek vizet használnak domináns oldószerként. Azért hogy csökkentsék az illékony szerves anyagok atmoszférába való kerülését, a VOC mentes folyasztószerek nem gyúlékonyak. A VOC mentes/víz bázisú folyasztószerek hátránya hogy több előfűtést igényelnek, hogy víztelenítsék a felületet, hasonlóan az alkohol bázisú folyasztószerekhez. Továbbá, az operátoroknak meg kell bizonyosodniuk arról, hogy az áramköri lap felső oldala száraz-e, máskülönben megbízhatósági problémák merülhetnek fel elektromigráció formájában.

A WF-7745 egy vízbázisú, VOC mentes, halogénmentes, no-clean hullámforrasztó folyasztószer furatszerelt hullamforrasztási, alsó oldali felületszerelési és szelektív forrasztási technológiákhoz kifejlesztve. Kiválóan használható mind az ólmos, mind az ólommentes forrasztásoknál.

A WF-7745 egy nem gyúlékony folyasztószer amelynek használatával drámaian csökkenthető az illékony szerves anyagok (VOC) kibocsátása. Mivel nem gyúlékony, így a speciális gyúlékony anyagokra jellemző raktározási követelmények elhagyhatóak. A WF-7745 könnyen átmegy az IPC TM-650 réz korróziós és réz tükör teszteken. A korroziós ellenállás nagy hatásfokának köszönhetően egy páratlan terméket képvisel az Indium termékpalettájában.

Termék jellemzők:

  • A piacon egyedülálló eredmények a korróziós teszteken.
  • Kompatibilis az ólmos és ólommentes forrasztóanyagokkal.
  • Kitűnő furatkitöltés jellemzi.
  • Széles folyamatablak.
  • Kitűnő felszíni nedvesítés.

Oops! Something went wrong there and we were unable to load the page you requested.

Sign Up