METCAL MX-500 forrasztó és javítóállomás

METCAL MX-500 forrasztó és javítóállomás View Large Image
MX-500

A Metcal MX-500 forrasztó és javítóállomása egy újragondolt rendszer amely új funkciókkal és új asztali ikonnal rendelkezik. A rendszer a SmartHeat® Technológia elvén működik ahol minden páka egy önszabályozó fűtőbetéttel van felszerelve amely érzékeli a saját hőmérsékletét és egy előre beállított üresjárati hőmérsékletet tart fent a pákahegyek élettartamának meghosszabbítása érdekében. A pákahegy hőmérséklete a fűtőbetétben rejlő fémes tulajdonságok által van meghatározva. Az MX-500 egy átkapcsolható duál (kettős) porttal rendelkezik 40W maximális teljesítményt leadva.

Termékjellemzők és előnyök

  • Beépített teljesítménymérő: grafikus és numerikus formában is kijelzi az adott pákához hozzáadott teljesítményt.
  • Felhasználó által programozható PowerSave mód: beállítható 10 és 120 perc közötti idődartamra.
  • Földelési hibák megszakítása: Az AC monitor észleli az áramellátási hibákat  és azonnal figyelmezteti az operátort valamint lekapcsolja a rendszert. Csak az áramellátás helyrejötte után állítja vissza a rendszert amikor is az MX-500 újraindítható és a forrasztási művelet folytatható.
  • Univerzális tápegység: automatikusan érzékeli a bejövő feszültséget és annak megfelelően állítja be az áramellátást lehetővé téve a világszerte való alkalmazhatóságát bármilyen hozzáadott adapter vagy változtatás nélkül.
  • Kompatibilitás az összes MX termékkel: Az újratervezett MX-500  lehetővé teszi a teljes kompatibilitást a már meglévő és előző pákahegyekkel és egyéb tartozékokkal.
  • Megbízható folyamatvezérelhetőség a Smartheat technológia révén.
  • Csökkentett helyigény
Clear All

Your Recently Viewed Products

Oops! Something went wrong there and we were unable to load the page you requested.

Sign Up