TECHCON 700-as sorozat tubusai és tartozékai

TECHCON 700-as sorozat tubusai és tartozékai View Large Image
700C

Az eldobható tubusok és tartozékok egy tiszta, hatékony és alacsony költségű módszert kínálnak az anyagok tárolására, megfelelve bármilyen  gyártási körülményeknek. A tubusok egy folyamat vezérlésű beállítási mechanizmus alapján lettek kialakítva a dugattyúkat pedig úgy fejlesztették ki, hogy minden tubust tisztítani tudjanak a speciális kialakításuknak köszönhetően. A sapkák és a dugók a tömítésben játszanak szerepet amelyek elérhetőek akár a tubus mindkét végére is ideálissá téve ezzel egyéni vagy több komponens használatát. A tubusok elérhetőek 74 ml, 177 ml, 237 ml, 325 ml, 355 ml, 591 ml kiszerelésekben. Mindegyik méret használható manuális módon, kézzel végzett munkák során vagy asztalra szerelt, légvezérlésű adagoló készülékek esetében is. A tubusok általános vagy alacsony sűrűségű polietilénből lettek kiöntve és mindegyik méret ¼" NPT (anya) menettel van ellátva és akár zöld színben is elérhetőek. A fekete színű eldobható tubusok alkalmazhatóak akár UV munkafolyamatokra és kevésbé érzékeny anyagokra is.

Dugattyú: Azt biztosítja, hogy a nyomás egyenletesen elterjedjen az adagolandó folyadék felszínén lehetővé téve ezzel egy állandó diszpenzálást. A törlésre is alkalmazható tömítő dugattyúk meggátolják a folyadék tubusból való kicsöpögését és megszüntetik az anyagveszteséget azáltal, hogy folyamatosan törlik a tubus falát, tisztán tartva azt a folyadék adagolása alatt. A maximum elérhető nyomás 6,9 bar (100 psi).

Általános fúvókák: természetes polietilénből lettek kiöntve és 1/4" NPT (apa) menettel rendelkeznek ezáltal az összes Techcon által gyártott tubushoz illeszthetőek. 1000 db-os kiszerelésekben vásárolhatóak. Ezek a fúvókák rendelhetőek 30, 45, 80 és 90 fokban hajlított változatban is.

Clear All

Your Recently Viewed Products

Oops! Something went wrong there and we were unable to load the page you requested.

Sign Up