Uson Vector, Szivárgásmérő műszer

Uson Vector, Szivárgásmérő műszer View Large Image
Vector

A Vector mérőműszerek a leggyorsabb, legmagasabb teljesítménnyel rendelkező tömítetlenséget, átszivárgást érzékelő detektorok, de beállításuk és kezelésük nagyon egyszerű. A Vector vizsgaműszerek egyedülálló moduláris szerkezete lehetővé teszi Önnek, hogy csak azon funkciókat válassza ki, amelyekre szüksége van, majd ezt követően egyszerű és takarékos módon fokozni a műszer által nyújtott lehetőségeket.

Hardver

A Vector típusú műszercsalád egy univerzális, közös hardver és szoftvert használó platformra vannak alapítva, ami növeli ezek megbízhatóságát, lerövidíti az időveszteségeket és jelentősen csökkenti a tulajdonos költségeit is. Minden egyes Vector műszerverzió három fő alrendszerből tevődik össze: vezérlő panel, elektronikai és a pneumatikus rendszer. Ezen alrendszerek telepíthetők együttesen, illetve külön-külön is.

Vezérlő panel

A Vector vezérlő panel háromféleképpen konfigurálható: a 19" méretes állvánnyal, a NEMA tartódobozzal és, mint asztali egység. A kijelző nagysága is választható: a jobban látható 12,1" színes lapos LCD kijelző, illetve a 5,5" színes lapos LCD kijelző közül. A Vector vezérlő panel magába foglalja szintén a jól átható megfelelő/nem megfelelő jelzőfényeket, az tapintásvezérelt alfanumerikus billentyűzetet a programozott előre definált billentyűkel, az indítási és állítási nyomógombokat, infravörös portot, egeret és a blokkoló kulcsot.

Elektronika

A Vector műszer elektronikai részét a becsúsztatott modulok alkotják, amelyek a cPC elektronikai szekrénybe helyezendők be. Az elektronikai szekrény két változatban van előállítva. Standard elektronikai szekrény 7 szlot-tal van ellátva, és ezek a becsúsztató modulok számára vannak meghatározva. A kibővített elektronika szekrény 16R7 szlot-tal rendelkerzik, és ezek is a becsúsztató modulok számára vannak meghatározva. Az elektronika szekrények mindkét verziója kapható a 19" állvánnyal, illetve a NEMA dobozzal is.

MCU [Fő vezérlő egység]

Vector műszercsalád a magas teljesítményképes fő vezérlő egységet (MCU) használja, amelyet a CPU és a merevlemez képez. Minden egyes MCU el van látva a szériás kommunikációs porttal és a nyomtatógép számára pedig a parelel porttal, továbbá az USB konnek¬torral az Ethernet számára, a külső egér konnektorával és a billentyűzettel. Az MCU egységben be van építve a WindowsTM operációs rendszer, és az egység képes támogatni a kommunikációs protokollok számos változatát, egyetemben az Ethernet/TCPIP, Modbus, Interbus-S és Profibus verziókkal.

LTCU [Tömítetlenség mérést vezérlő egység]

A Vector terméksori műszerek teljesítménye és rugalmassága szempontjából a tömítetlenség mérési vezérlő egység (LTCU) kulcsfontosságú. Minden egyes LTCU egység el van látva a RISC 1G Flop mikroprocesszorral. Az LTCU egység alkalmazható, mint egycsatornás, illetve, mint kétcsatornás modul. Mindegyik csatorna képes fogadni a hat szenzorból érkező adatokat, és ezen szenzorok konfigurálhatók a magas szintű (24 bit) érzékelési szintre is.

Minden egyes csatorna rendelkezhet nyolc diszkrét kimenettel, négy diszkrét bemenettel és egy analóg kimenettel. A nyolc diszkrét kimenet általában a pneumatikus rendszer vezérlését szolgálja, míg az analóg kimenet általában az elektronikus regulátor vagy áramlás-regulátor irányítását szolgálja.

A kiválasztott Vector műszer konfigurálása függvényében lehetséges a mérőberendezésben installálni öt LTCU egységet. Amennyiben öt darab kétcsatornás LTCU egység lett ide betelepítve, úgy a mérőberendezés készen áll a 10 független csatornájával az egyes csatornákon lehetséges együttes és egymástól független különféle vizsgálatok elvégzésére.

Választható elektronikus modulok

Rendelkezésre áll a választható modulok gazdag választék spektruma is, egyetemben a bementi/kimeneti, k modulokkal, a kommunikációs és az adat archiváló modulokkal is.

Pneumatikus rendszer

A Vector műszerek pneumatikus rendszere a praktikus 19" méretű állványra, vagy a NEMA perselybe van szerelve. A Vector műszerek kihasználják a szerelést és szervizelést elősegítő standard cső-blokkokat.

A Vector műszerekben használatos standard pneumatikus szelepeknek közös, a 115  V váltóáramú, illetve a 24  Vegyenáramú tápfeszültséggel rendelkező tápforrása van. A standard pneumatikai összeállítások bő választék spektrumán kívül lehetséges az Ön speciális szükséglete szerinti megrendelt pneumatikus rendszer kialakítása is.

Szoftver

A Vector szoftvert legjobban a nagy teljesítőképesség, de ennek ellenére a nagyon egyszerű felépítése jellemzi. Persze, úgy tűnhet, hogy ilyesféle kivitelezés nem is lehetséges. Ezért bizonyára Ön is méltányolni fogja a WindowsTM rendszeri intuitív ajánlatok struktúrájának könnyed kezelését, és így értékelni lesz képes a Vector szoftver rendkívüli egyszerű felépítését is.

Könnyű programozás

A Vector típusú műszercsalád termékeit nagyon könnyen és érthetően lehet programozni. A Vector-szoftver az előzőleg formátumozott vizsgakonfiguráció széles spektrumához van hozzáillesztve. Lehetséges az egyetlen, előzőleg kijelölt formátumú vizsgát elvégezni, és meghatározni a megfelelő/nem megfelelő határértékeket, illetve egyszerű módon módosítani valamelyik már előzőleg beállított formátumú vizsgafolyamatot, hogy így lehetővé tehesse az Ön konkrét alkalmazásának az optimalizálását. A 20 GB kapacitású merevlemezen lehetséges szinte a korlátlan mennyiségű konfigurálások tárolása.

Könnyű használat

Ha már megvásárolta a Vectort, akkor már nem lesz szükséges egyéb különleges mérőberendezést is venni az egyes alkalmazásokhoz. Tehát nem kell önálló tömeg áramlásmérőt, nyomáscsökkenés vizsgálót, nyomáskülönbség érzékelőt, vákuum vizsgaműszert , stb. venni. A Vector szoftverlehetősége annyira bő, hogy képes bármiféle alkalmazásokhoz is. Amennyiben az Ön alkalmazásához a legmegfelelőbb módszer a tömegáramlás tesztelési technológia lenne, úgy a Vector műszert konfigurálhatja szintén, mint tömegáramlási mérőműszert. Amennyiben az Ön alkalmazásához a legmegfelelőbb módszer a nyomáskülönbségi tesztelési technológia lenne, úgy a Vector műszert konfigurálhatja szintén, mint nyomáskülönbséget érzékelő mérőműszert. Azon túl, hogy a Vector-szoftver korlátlanul képes támogatni az egyes vizsga eljárásokat, a rugalmassága szintén lehetővé teszi a rendszer funkciók feltöltését vagy ezek változtatását a várandó igények szerint is.

A Vector szoftver elégséges funkció lehetőségeket és elégséges rugalmasságot is kínál ahhoz, hogy Ön képes legyen néhány vizsgamódot egyszerre, illetve egyenként megvalósítani, beleértve szintén az egyetlen berendezésen található összetett vizsgálati szekvenciókat és néhány rész vizsgálatát. A Vector például úgy is konfigurálható, hogy elvégezze először az áramlás mérést, majd ezután pedig a tömítési mérést is.

Hála a fenti képességeinek, az egyetlen Vector készülék képes egész sor olyan vizsgálati mérést végezni, amelyekhez korábban több önálló műszert is kellett működtetni.

A Vector szoftver többféle újított tulajdonsággal is rendelkezik, mint pl. a belső súgó, belső diagnosztika, adat tárolás (merevlemezen, a memóriakártyán, vagy a LAN hálózat útján), a mérés ismételhetőség belső elemzése, belső SPC, haladó szintű vizsgálási módszerek és az üzemzavarok távolról végzett kikeresése (Internet útján).

A leghatékonyabb műszer innováció az Uson-cégi eltömődés érzékelő detektorok teljesen új szoftverének a bevezetése (bejelentett szabadalom).) Az Uson cég már a negyven évet meghaladó tapasztalatokkal rendelkezik a tömítettségek mérése terén. Az Ön konkrét alkalmazásától függően a fejlett szintű tömítés érzékelő detektor lecsökkentheti a vizsga ciklust 70 %-kal. Lépjen érintkezésbe az Uson céggel, illetve a helyi képviselőjével, és az ő segítségével megtudhatja, hogy mennyi időt takaríthat meg a tömítettség szint fejlettebb detektoros mérése segítségével.

Elérhető konfiguráció

A Vector a standard és ügyféli konfigurálások bő lehetőségét kínálja, amelyek kielégítik az Ön konkrét eljárásaihoz szükséges követelményeket is.

Clear All

Your Recently Viewed Products

Oops! Something went wrong there and we were unable to load the page you requested.

Sign Up